Geboren (1961) en getogen in het Brabantse Oisterwijk.Verliefd, verloofd en getrouwd.Drie geweldige kinderen gekregen.Uit het huwelijksbootje gestapt en verder gegaan.In deze periode ben ik ‘op reis gegaan’;  ben gaan onderzoeken waarom dingen gebeuren en wat voor invloed ik hierop kan uitoefenen. Na een periode van onderzoek en therapie, waarbij ik de prachtige groei van mezelf herken, heb ik de keuze gemaakt om de opleiding Psychosynthese in Amersfoort te gaan volgen.Na afronding van deze 5 jarige opleiding was ik nog niet klaar met studeren.

Ik heb een kans gegrepen om mijn studie uit te breiden met een psychopathologisch therapeutenjaar.

In de loop van deze studie heb ik kennis gemaakt met EFT; Emotional Freedom Techniques. Hierbij is mijn hart nog verder opengegaan.Wat EFT in een bijzonder kort tijdbestek kan bereiken is bijna ongelooflijk.Ik voel me rijk dat ik inmiddels anderen kan helpen met obstakels die zij op hun pad ervaren. EFT heeft me geholpen mijn droom te bereiken.

In 2018 ben ik samen met mijn compagnon Nico Schoonen in een zakelijk bootje gestapt. Na onze opleiding tot gecertificeerd vertrouwenspersoon zijn wij ons gezamenlijke bedrijf ‘anni’ opgestart. Lees bij ‘anni’ alles wij zij je kan brengen.

Naast de werkzaamheden in mijn praktijk werk ik, parttime, bij Golf Club Prise d’Eau in Tilburg.

twee passies! link

Speciaal voor jou een Gratis inspiratie sessie!