Het moment is nu daar!

Al heel wat jaren ben ik onderweg en heb ik dan weer de afslag naar links en dan weer naar rechts genomen.

Mijn reis was een keuze om meer van mezelf te kunnen laten zien.Oké, wat me nu al één regel later blijkt dat dit heel veel makkelijker gezegd dan gedaan is.Wat is dat en hoe doe ik dat… meer van mezelf laten zien. Het heeft heel lang geduurd voordat ik zelfs maar wist wat er bedoeld wordt. De uitdrukking ‘Zo ben ik nu eenmaal’ werd ook door mij gebezigd. Met de nadruk op werd.Ik geloof dat wij, zonder uitzondering, kunnen veranderen. Wat ik zeker weet is dat dit niet gaat lukken door gewoon op de bank te gaan zitten. Wat ook niet hoeft is ingewikkelde studies te gaan volgen.

Wat dan wel… Nu is het moment aangebroken om uit te gaan vinden wat je wilt veranderen.Dit punt is voor ons allemaal anders.Wil de één meer uitdaging in een baan, of überhaupt de keuze gaan maken om (weer) te gaan werken. Dan zal een ander meer ruimte nodig hebben in een relatie; ouders, partner, kinderen. Door de manier zoals we ‘het’ altijd gedaan hebben voelen we vaak onmacht om deze wezenlijke verandering aan te gaan. Toch zal deze ommezwaai je veel gaan brengen.Je gaat immers een nieuw leven leven.

Je gaat leren om je eigen leven te leven.Je eerste stap naar je nieuwe leven heb je bijna gezet.Je hoeft je alleen nog maar in te schrijven voor een gratis inspiratie sessie.Ga mee op weg… ga je nieuwe leven leren voelen, de ruimte die hierbij hoort leren herkennen.Nieuwe, of andere, keuzes maken en dit alles omdat het om jou gaat.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *